Badet

Nå har jeg fått inn litt små og litt større detaljer på badet! Og er veldig fornøyd med det. Vi syntes begge badet er litt lite og har lyst til å bytte ut møbelet, men det får komme litt etter hvert. Enn så lenge har jeg fått inn litt stasj som kan pynte opp litt. 

På ønskelisten nå; oliventre! Går aldri lei, og tror jeg kunne funnet en fin plass i alle rom. 

Ha en super torsdag ! Vi snakkes :) 

3 kommentarer

SaraAlexandra.com

18.10.2012 kl.09:44

så fint det ser ut der :)

Kamilla Haaland

18.10.2012 kl.11:23

Åh, jeg har også lyst på et oliventre! Men vet veldig lite om planter... Vet du hvordan de holder seg i forhold til vanning? Må de vannes ofte, hvilke omgivelser liker de seg best i osv? Som student er det kjedelig å kjøpe noe som dør med en gang. hehe!

Christina

27.10.2012 kl.17:49

Kamilla Haaland: Hei Kamilla :)
Mine oliventre vil vare for alltid :/. hehe. De jeg har er kjøpt på home and cottage! Kjempe fine og ser veldig ekte ut :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits