Gangen

Her kommer noen før og etter bilder av gangen som jeg lovte :)

Før:

 

Etter: 

Veggene har fått noen strøk med maling, fargen Chi. Og vi har fått rammer, bilder, speil og lykter som gir den lune stilen som går igjen i resten av huset også. Sølvstakene har også fått sin plass, noe som gjør at vi får inn ett hint av litt glam.  

Ha en fortsatt fin mandag :) 

 

6 kommentarer

Ranja

08.10.2012 kl.13:09

Så fint :-) Gleder meg til å bli ferdig med yttergangen selv (men den er bare 3 kvm ;-)). Har listeverk igjen nå - noe herk! :-)

SaraAlexandra.com

08.10.2012 kl.13:20

så fint det ble :D
Veldig flott blogg! Alltid så inspirerende å se flotte blogger som har gjort noe mer enn bare å lage en vanlig blogg.

Jeg har en konkurranse nå, vil du delta? Hadde også satt STOR pris på om du kunne blogget om den så flere kan delta :-D Du deltar ved å svare på noen enkle spørsmål, og så da kan du vinne spa-opphold! Håper du deltar + blogger om det :-D

Michelle

08.10.2012 kl.17:35

Så fint det ble i gangen din! :D Skikkelig lunt og koselig! :D Fikset litt opp i gangen selv i helgen, faktisk! :) Hihi!

Christina

08.10.2012 kl.22:45

Nina: Tusen takk ! :) Jeg skal ta en titt på konkurransen! Det hadde ikke vært feil med ett spa opphold nå :) !

Christina

08.10.2012 kl.22:46

Michelle: Tusen takk, kjempe koselig tilbakemelding :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits