Oliventre

God morgen ! :) 

Her er en av to oliventre vi har i vært kjære hjem, det andre står i kjøkkenvinduet og er en del mindre. Dette som står i stuen mangler fortsatt litt som rommer potten mer, kanskje noen stener eller gråpapir. Jeg ønsker meg også ett som er større enn dette til å ha nede i gangen. I gangen nå har jeg kvister og englevinger i en potte, kjempe fint ! Men jeg har en liten pus som blir veldig fristet :/. Bilder av gangen før og etter skal dere få se litt senere i dag :). 

Ha en super mandag, vi snakkes !

5 kommentarer

Maia

08.10.2012 kl.09:56

Oliventrær er kjempe fine! er de vanskelige å holde ved like? trenger de mye vann og stell?

Christina

08.10.2012 kl.10:32

Maia: Hei Maia :) ! Ja, de er fantastiske. Og mine er veldig enkle.. falske, hehe :)

Michelle

08.10.2012 kl.17:18

Åh, så fint det var! :D Ønsker meg oliventre selv! :)) Hihi, hadde vært stas! Og ditt var jo veldig fint selvom det var falskt, det hadde jeg ikke trodd med mindre jeg leste svaret ditt!

Christina

08.10.2012 kl.22:46

Michelle: Ja, de har i mange størrelser på Home and Cottage :) ! Tusen takk :)

Michelle

08.10.2012 kl.22:49

Takk for tips! :D Og bare hyggelig! :-))

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits