Farger

                

Små detaljer setter prikken over i`en. Ofte kan det være lettest å få de store tingene på plass først, og så begynner det som virkelig er gøy. Nemmelig detaljene, og alle de små interiørgledene som skaper ett hjem. Jeg syntes det er gøy å ha innspill av ting som ikke finnes i alle butikker. Noen liker knalle farger, andre duse og noen jordfarger. Jeg går under den siste kategorien, men samtidig syntes jeg det er fint når det er innspill av farge. Det kan være lurt og ikke blande for mange. Hold deg gjerne til en farge, eks: en pute i fargen lyseblå i sofaen sammen med ett blått lys som kan få plass på lysfat sammen med mange andre lys i fargen som går igjen i resten av huset. 

Bildene er hentet fra google. På det øverste kan dere se at fargene lyseblå og grønn, som går igjen innimellom de naturlige fargene. Det andre bilde er egentlig bare et bilde for å minne meg selv på at jeg savner de englevingene jeg hadde. Pyntet med de på nattbordet, men en dag var de vekk. Og min kjære, jeg vet de ikke fløy i søpla! hehe. Men sånn blir det, jeg får nøye meg med å se det i andres hjem.

Vi snakkes fine lesere !:) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits