Helgens bloggere - fulle av tips

Noen helger velger jeg ut to blogger, og det gjorde jeg denne helgen. Selv har jeg så mange ideer jeg har lyst til å lage, men får aldri rotet meg til det. Men de to bloggene jeg vil anbefale denne helgen er flinke til å få ideene i live. 

Den første bloggen: http://fov.blogg.no. Bak bloggen står ei 14 år gammel jente som nettopp har startet å blogge, så ta en titt. Jeg gleder meg til å følge ideene dine videre :)

Den andre bloggen er: http://benedictheb.blogg.no. Her er det bøtter med masse inspirasjon til å lage både kjeder og kjoler. I tillegg er det outfits bilder å bli inspirert av og mange flere familie bilder som viser at Benedicthe gir på seg selv i denne bloggen. Jeg er fast leser, og det er kanskje flere av dere også ? :) 

Ha en super dag videre fine lesere, klem fra meg 

4 kommentarer

VRS

07.07.2012 kl.13:53

Det er flotte og dyktige bloggere :-)

Taiba

07.07.2012 kl.13:55

skal stikke innom de bloggene :)

Eli og Karoline

07.07.2012 kl.14:01

kult :)

Fov - Veslemøy

11.07.2012 kl.00:47

Wow tusen takk!!!!!!! <3

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits