Drømmer

Drømmer meg bort til hvite lange strender, stor sol, blått hav og en uke eller to med bare kos. Men i år blir vårt nye hjem prioritert, det må jo litt penger til der kan man si. De flyr fort de pengene. Men noen gode tips jeg har lært meg er; start tidlig med å se deg ut ting du vet du skal ha, og se litt i flere butikker på prisene før du kjøper det. Tenk deg ut og se for deg hvordan du skal ha det, så du ikke ender opp med å kjøpe masse i en annen stil enn du egentlig ender opp med. Og lag deg liste, både over ting du har sett deg ut og ting du har kjøpt. Som jeg nevnte helt i starten av bloggingen min så anbefalte jeg å lage deg en liten bok. Med både inspirasjonsbilder, ideer du kommer på, ting du vil ha, ting du har kjøpt og gjerne tegninger over rommene. Da får du en oversikt og kan mikse litt fra flere bilder og finne din stil. 

Når vi overtar vårt hus har vi mye klart, en del er solgt på finn fra den gamle leiligheten vår og en del er kjøpt på finn til det nye huset vårt. Jeg liker den shabbyglam stilen, og da er finn.no et perfekt sted å lete. Der kan du også finne møbler til alle stiler, men jeg anbefaler å ha et mål når du begynner å lete der. Har du den shabbystilen som min kan du mikse og trikse, male og pusse. Og ett godt tips til spisebordet, enten på kjøkkenet eller i stuen er å mikse ulike stoler. 

Håper det ga dere noen små tips, iallefall for dere som selv kanskje snart skal flytte. 

Vi snakkes, ha en fin Torsdag ! :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits