Helgens anbefaling(er)

Helgens anbefaling ble faktisk denne helgen to blogger. Den ene er en blogg av Monica (den nydelige jenta du sier på bilde). Hun gir av seg selv og har både tips og inspirasjon i alle kategorier. Så jeg anbefaler dere og ta turen. Bloggadresse: http://monci.blogg.no :) 

Den andre bloggen jeg vil anbefale er: http://lykkeligliv.blogg.no !:) Sitatet i bloggen hennes er: Husk at det skal lite til for å skape et lykkelig liv. Det sier det meste om bloggen, jeg smilte når jeg leste den. I tillegg til gode innlegg med mange fine ord får bloggen deg til å tenke på hverdagen og livet, det å smile og skape fine minner hver dag. Ta en titt, det anbefales på det sterkeste :)

Nå står godteriskålen på bordet her, og det er tid for filmkos :) Ha en super fredagskveld, vi snakkes fine lesere :)

3 kommentarer

Mariann

22.06.2012 kl.20:21

Herlige blogger som ble helgens anbefaling :-)

Kos deg videre på fredagskvelden med både film og godteri!

Klemmer fra Mariann

Monica

22.06.2012 kl.20:55

åå, så søt du er :-) tusen takk!

Ranja

22.06.2012 kl.21:51

Tusen takk for den fine anbefalingen Christina! :-) håper du koser deg med filmen og godteriskålen :-)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits