Nye innkjøp

Nå har jeg fått tatt bilde av innkjøpene jeg gjorde hos "Inn te Anne" på nattåpent i går. Angrer på at jeg ikke kjøpte noen skatter til, men de får jeg kjøpe meg en annen gang. 

Endelig, såpedispenseren på plass. Om dere ikke har muligheten til å dra til på butikken "Inn te Anne", så kan dere også bestille den på: http://www.villavanilla.no/products/spedispenser-mmnster :) Det er direktelink til samme såpedispenser. 

Jeg liker å ha små detaljer i alle rom, og denne tørkerullholderen syntes jeg passet godt på kjøkkenet. 

Gangen vår er ganske stor, så ved inngangsdøren skal jeg ha disse to fantastiske knaggene for gjester. 

Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene! Syntes det er veldig gøy å finne litt interiør her og der, det gir huset vårt små spesielle detaljer som ikke alle andre har :). Håper dere nyter solen der dere er, ha en fortsatt fin torsdag !:)

Og husk at dere har fortsatt muligheten til å bli helgens anbefaling. Det er bare å kommentere :)

Én kommentar

Monica

21.06.2012 kl.16:25

så utrolig mye fint! skal inn å se i nettbutikken der nå!

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits