Tar litt av skogen inn, i love it..

For en stund siden snakket jeg om en vase jeg kjøpte, og hadde planer om å ha litt kvister i den. Nå har jeg fått rotet meg til å realisere de planene. Den skal få plass på kommoden ved siden av de fantastiske lysestakene mine som dere fikk se bilde av i går. 

Jeg letet lenge etter en perfekt og stor nok vase. Tilslutt fant jeg den, eller min kjære venn Lilly fant den. Lilly, søsteren Hedda og moren dems Anne eier og driver en helt fantastisk nydelig interiørbutikk i Skien. "Inn te Anne" heter butikken, den ligger rett ved Arkaden i Skien, om dere har muligheten burde dere ta en tur! De har noe klær og masse interiør for alle stiler og smaker. Dere kan søke de opp på facebook å se mange bilder fra butikken. Og I DAG har de 30 % på hele butikken. Anbefaler alle som har mulighet å ta turen, det skal iallefall jeg :)

Ha en fin dag fine lesere. Jeg blir så glad for alle de koselige kommentarene :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits