Planer for stuen

Tenkte å vise dere noen av mine planer for stuen. Men først må jeg jo vise dere bilde fra utsiden av huset vårt. Jeg elsker husene som er av det gamle slaget, ganske firkantet. Med veranda ut oppe og døra på midten under. Jeg føler vår kommende tomannsbolig er en mindre utgave av akkurat ett slikt hus. Så veldig fornøyd, og gleder meg til å få alt på plass. Det er bygget i 2004, så ganske nytt. Det er  i utgangspunktet ingenting som trengs å gjøres, men noe må man jo få gjort. Jeg vil sette vårt preg på det, og da er det koselig å vite at man selv har valgt ut farger og formet det. Jeg har jo vist dere fargene stuen skal males i. 

 

Men for nye lesere er dette de to fargene. Den mørke heter krydder og skal males på to vegger i "tvkroken" vår :)

Snille Mariann, med nettbutikken: http://www.villavanilla.no, kan bestille drømmeklokken for meg! Så får jeg se om lommeboka strekker til. 

Har også sett litt rundt på sofaer, og funnet en favoritt så langt. Men min kjære må også ha noe å si, så vi skal se litt mer sammen før vi tar ett valg:). Det kan kanskje være litt vanskelig å se alt for seg på samme måte som jeg har bilder inne i hodet mitt. Men inntil denne sofaen skal vi ha ett hvitt bord, og lyse puter i sofaen sammen med noen gode pledd. Klokken skal få sin plass over. Tror dere det vil bli bra med den klokken på den mørke veggen? Inne i hodet mitt ser det iallefall bra ut:). Bilde av sofaen juger litt, jeg syntes det var en finere farge i virkeligheten. 

Den store puten skal også få sin plass, i utgangspunktet har jeg sett den for meg ved siden av tvbordet. Og når jeg nevner tvbord, det er vanskelig! Men har sett for meg ett ganske enkelt ett, vil ikke ha det av det glatte slaget man kan kjøpe på IKEA og mange andre steder. Kan godt ha ett av de gamle furu tvbordene og male det hvitt. Noen som har ett de ikke trenger, eller vet om ett? :)

Har ikke helt blitt enige om og bestemt oss for om denne lesekroken blir med videre. Det er nok lettest å få en oversikt når vi kommer litt på plass. Men akkurat nå tror jeg det er en sjangs for det.. 

Denne stå lampen er større enn den ser ut på bilde. Har sett meg denne ut på IKEA og tror den kan få en fin plass ved siden av sofaen. 

Så må jeg jo vise dere den berømte lysestaken jeg har snakket så mye om. Vil ha to, jeg er helt forelsket! Om du ser på klokken så har den litt turkist i seg. Og jeg liker at rommet får litt farge fra disse to tingene. De skal i utgangspunktet stå på kommoden vi skal ha i motsatt side av tv delen. Men jeg liker å forandre på interiøret, så ting vil nok få nye plasser ofte. Vi har heller ikke blitt helt enig om den kommoden skal være brun eller hvit. Men siden tv delen har de to mørke veggene tror jeg nok rommet vil beholde det lune selv om kommoden blir hvit. Vi får se litt. 

Det var litt av mine stueplaner til nå. Jeg gleder meg til å vise dere bilder av hvordan planene ble i virkelighet. Også har jeg noen små ting på lur, som dere skal få se etterhvert :) Ha en super tirsdag, vi snakkes!:)

 

 

7 kommentarer

Mariann

19.06.2012 kl.10:14

Skjønner godt at du gleder deg til å komme inn i huset deres. Det ser veldig hyggelig ut der :-) Det blir spennende å se bilder når dere har fått flyttet inn!

Klem fra Mariann

Christine Mysen

19.06.2012 kl.12:25

Likte fargene veldig godt, og tror nok at klokken kommer til å ta seg godt ut mot en mørk vegg. :) Lesekroken var jo kjempesøt, så den burde dere ta med videre, synes jeg. :) Dere får det nok fint.

Christina

19.06.2012 kl.15:07

Christine Mysen: Tusen takk Christine :) Jeg håper på det samme. Og lesekroken blir nok med videre. Iallefall om jeg får siste ordet ;)

Christina

19.06.2012 kl.15:08

Mariann: Tusen takk :) Det er en søt liten skomaker gate de tomannsboligene ligger. Så ingen trafikk. Jeg gleder meg :) Klem fra meg

Ranja

21.06.2012 kl.09:55

Sååå morsomt med sitt første hjem :D Gleder meg til å se hvordan det blir :-)

Viktoria

21.06.2012 kl.10:35

Veldig koslig lesekrok!! Fint interiør med perfekte fargetoner :) V

Christina

21.06.2012 kl.12:40

Ranja: Ja, det er veldig spennende og morsomt :) Jeg gleder meg til å vise bilder om hvordan det blir :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits