Søndag

Nå er vi hjemme fra Sverige, joggebuksa er på og godteriskålen er fylt opp. Mamma og meg har kost oss. Det ble ikke så mye shopping, men fant noen små ting. Durance lys, denne gangen ble det Vanille lukten, jeg elsker jo Lavendel, men for å få noen andre dufter skal dette lyset stå på badet. Brettet under skal stå på badet, og lyset skal få sin plass på det. Brettet vil ta opp igjen litt av den lune stilen i resten av huset, og det syntes jeg er koselig. Men noe mangler, såpedispenser. Jeg har sett men en ut, den jeg viste dere bilde av fra VillaVanilla. Tror den kommer til å passe godt inn for å få litt glam her også. 

Jeg må også vise dere noe mer. Når jeg kom hjem til pappa og Marie i går så stod det en nydelig stol på barnerommet og mange interiørblader. Jeg gleder meg til å se gjennom alle sammen, og finne masse inspirasjon. Om det er noe veldig bra skal jeg ta bilde og vise dere ! Men se på den nydelige stolen. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal bevare fargen eller male den, hva syntes dere? Er ikke helt sikker på hvor den skal stå ennå heller, men den skal få sin plass! 

Jeg har flere bilder og mer interiør å vise dere, men nå skal vi se film. Vi snakkes ! :) 

8 kommentarer

Mariann

17.06.2012 kl.21:26

Den stolen, den er både fin som den er eller male den slitt hvit! Men nå er jeg veldig glad i hvitt da..., kanskje noen andre har noen spennende ideer?

Kos deg videre i joggebuksen og med godteriskålen :-)

Margareth

17.06.2012 kl.21:35

Hei du skjønne.

Så koselig dere har hatt det. Og nå snopetid .. :)

Lyset var kjempefint. Lekkert.

Kos deg videre på denne søndagskveld.

Klem fra Margareth

Litt Slitt & Litt Hvitt - Lisa

17.06.2012 kl.22:00

Hei vennen :)

Durancelys er så fine :) Og for en nydelig duft :)

Jeg elsker også lavendel, og vanilje er også en favoritt :) Nydelige dufter begge to :) VillaVanilla har såå mye fint, spennende med såpedispenser derfra :)

Jeg syns fargen på stolen var veldig frisk og fin, jeg er så glad i blått og særlig lyseblått :) Spent på å høre hva du endre opp med å gjøre :) Her blir jo det meste hvitt etterhvert ;)

Ha en fin kveld, vennen, og kos deg med film :)

Klem Lisa:)

Christina

17.06.2012 kl.22:34

Mariann: Jeg har kost meg, veldig ! :) Ja, tror den fargen vil ta litt for mye fokus. Så jeg tror kanskje den blir hvit jeg:)

Håper du har hatt en fin kveld :)

Christina

17.06.2012 kl.22:35

Margareth: Hei Margareth :) Vi har hatt det kjempe koselig, nå har jeg spist snop for lang lang tid. :).

Tusen takk, jeg har forelsket meg helt i de durance produktene !

Håper dere har kost dere også. Klem fra meg

Christina

17.06.2012 kl.22:37

Litt Slitt & Litt Hvitt: Jeg koste meg, med godteri og spennende film! :) Tror nok kanskje stolen blir hvit. Liker fargen på den nå veldig godt, men tror dessverre kanskje den ikke passer helt inn hos meg sånn :/ :) Men får se, fortsatt litt tid :).

Håper dere du også har hatt en super kveld!

Klem fra meg

♔ maria sanni

17.06.2012 kl.22:40

Utrolig fin blogg! :-)

Christina

17.06.2012 kl.23:01

maria sanni: Tusen takk :) Jeg blir kjempe glad hver gang jeg kommer inn her og jeg ser koselige tilbakemeldinger :) God natt, klem fra meg :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits