Maling

Husker dere jeg snakket om at vi var og så på maling!? Her ser dere fargene det skal males i. Den mørke heter krydder, og tror den blir veldig bra på de to veggene ved sofaen og tven. Bilde juger litt, men den var verken for mørk eller for lys, og derfor vil det meste passe til. Ellers skal vi male med en lys hvit maling, som det er tilsatt litt grått/sort, det syntes ikke på malingen, men det gjør at den ikke vil skinne noe i gult. For det gjør den fargen som er der nå syntes jeg. 

Det jeg nå er på jakt etter er en klokke som setter litt preg på den delen av stuen som har de to mørke veggene Er det noen som har forslag? Jeg har allerede funnet to fantastiske lysestaker som har fargen turkis i seg, så klokken må ikke bære preg av for mye spesielle farger. Er fort at det blir for mange farger som da vil ødelegge den lune "shabbyglam" stilen. Men samtidig vil jeg ikke ha en klokke som de fleste har på veggen, vil den skal skille seg litt ut. Om du har noen forslag så send gjerne med link :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits