Gamle skatter

Hei dere! Nå har jeg funnet veien til sofaen og tid til å vise dere noen fantastiske gamle skatter. Når jeg var hjemme hos Pappa og Marie i helgen fikk jeg lov til å ta bilde av noen møbler og ting som Marie har tatt godt vare på. Nå har jeg endelig blitt stor nok til å se hvor fine og verdifulle de er. Se bare på denne gamle symaskinen. Spesielt for dere som liker den shabby stilen, vil disse møblene og tingene passe perfekt for. Jeg liker dem iallefall svært godt ! I vårt nye hjem kunne jeg tenkt meg mye av dette her, og da kombinere det med litt nytt, sølv og lyst . Så det blir den "shabbyglam" stilen jeg liker. 


Bilde under ble litt mørkt, men jeg syntes det samtidig ble veldig fint, og fikk frem den nydelige lyskronen som er svært gammel. 

Jeg må igjen også vise dere denne fantastiske matvekten! Så dere også kan se den røde tråden av gamle møbler og ting som går gjennom hele huset. Det er så hjemmekoselig, og jeg får masse inspirasjon og kan slappe helt av når jeg er hjemme der. 

En gammel gammel gyngehest, og med stor verdi for meg. Om dere ser på beina kan dere se papir, dette var nemmelig min hest fra jeg kunne stå, og den er stelt godt med gjennom årene. Jeg fikk den av min kjære bestefar. Pappa hadde den også når han var liten, men nå har jeg fått lov til å overta den. Jeg gleder meg til å plassere den på en fin plass ved siden av min store hvite puter. På den måten får jeg frem begge stilene i huset. 

Jeg avslutter med å vise dere en smakebit av kjøkkenet. Her har jeg satt sammen litt av mine egne innkjøp og ting Marie og Pappa hadde. Dere skal få se mer av det i morgen :)

Ha en fortsatt fin kveld :)

 

9 kommentarer

mathilde

11.06.2012 kl.19:29

skikkelig søtt og romantisk <3

isseliten

11.06.2012 kl.19:45

Utrolig mange gamle, fine skatter! :) Vi har en sånn Singer- symaskin har vi også her i stua! :)

Gitte Waaler

11.06.2012 kl.20:11

Ah! Elsker symaskinen! Og en slik klokke hadde vi i barndomshjemmet. *Minner*

Lite hi - interiørglede

11.06.2012 kl.21:18

Så mange fine og flotte gamle skatter de har :) De hadde nok passet kjempebra hjemme hos oss ;o)

Miri

11.06.2012 kl.22:49

veldig hyggelig med kommentar fra deg:)! veldig fin blogg !

Anitas skriverier

12.06.2012 kl.15:04

FLotte skatter, og syntes gyngehesten var veldig sjarmerende :)

Christina

12.06.2012 kl.15:20

Anitas skriverier: Tusen takk Antias :) jeg gleder meg til å få den på plass !

lifeunspexted

14.06.2012 kl.07:06

masse fine ting du hadde :)

Christina

14.06.2012 kl.07:14

lifeunspexted: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits