Veranda

God morgen :) I dag er det den lille verandaen som står for tur når det gjelder å vise dere mine planer. 


Her kan dere se hvordan det ser ut på utsiden av vårt lille hjem nå. Møblene eier de snille menneskene vi leier av, men planene er å kjøpe samme selv også ! Jeg liker puter, noen her og noen der. Man får så mye mer lyst til å sette seg ned å slappe av. Verandaen ut ved kjøkkenet vårt er liten, og det er der morgenstundene vil bli. Så her vil blomstene få sin plass. Lyktene du ser på bilde har jeg noen andre planer for. Bordet vil istede få en litt større potte med noen friske blomster. Stolene vil få sine puter, det er bare fargen jeg ikke er helt sikker på ennå :). 

Ved siden av blomsterpotten er det noen av disse telysglassene fra kremmerhuset som vil få plass. Jeg ser for meg alt i hodet, håper du også klarte å få ett inntrykk av hvordan det vil bli :)

Én kommentar

mo9q

07.06.2012 kl.15:09

Nydelig:D

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits