Hei !


Hei på dere. :) Mine første bilder. Og jeg valgte gangen, som for tiden er min favoritt. Siden dette er mitt første innlegg, tenkte jeg å fortelle dere litt om min verden. For øyeblikket bor vi i en leilighet i Drammen, nærmere bestemt Mjøndalen. Men 1 august tar vi over vår kjære tomannsbolig på Frogner, i Skien. Så tiden frem til det ønsker jeg å blogge om tips til planlegging. Jeg vil vise dere vår vei fra en liten leilighet, til noe større. Både av idèr, tanker, kjøp og selvfølgelig nok av før og etter bilder. 

Dette er meg, som dere også kan lese under profilen min så er jeg ei jente på 22 år. Akkurat ferdig med mitt 3 år på høgskolen, så jeg har 1 år igjen før jeg er ferdig utdannet lærer. Ved siden av skolen og min fantastiske jobb på Mjøndalen barneskole går mye av tiden på planlegging av vårt nye hjem. Så jeg håper dere blir inspirert!  :)

 

2 kommentarer

Thea Jeanine

04.06.2012 kl.14:47

Så herlig du er Christina! Gleder meg til å følge bloggen din, du er alltid så flink! God klem fra Thea <3

Christina

04.06.2012 kl.16:10

Thea Jeanine: Takk Thea ! :) <3

Skriv en ny kommentar

Christina

Christina

22, Porsgrunn

Hei, og hjertelig velkommen til min lille krok. Jeg heter Christina, og er ei jente på 22 år. Jeg blogger om mitt nye hjem på frogner i Skien. Mitt nye, men også vårt første. Så derfor vil jeg gjennom bloggen gi tips og inspirasjon til både meg selv og dere. Håper du vil trives i min interiørverden ! God sommer, fra Christina. Kontakt: christinasjaberg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits